INDIVIDUELE COACHING 

Effectieve en ervaringsgerichte coaching, voor iedereen van 14 jaar en ouder met of zonder ervaring met paarden.

     
 

THERAPIE

Equilinq’s therapie  is persoonlijke begeleiding binnen een afgebakend traject. Werken aan persoonkijke leerdoelen, leren omgaan met beperkingen, en focussen op mogelijkheden met ondersteuning van de paarden.

     
 

GROEPSTRAININGEN

Unieke weerbaarheids- en sociale vaardigheidstrainingen voor jongeren, waarbij de rots&watermethodiek gecombineerd wordt met paardencoaching

     
 

TEAMBUILDING

Groepscoaching met behulp van paarden en is effectief om op een actieve manier te ontdekken hoe de communicatie en samenwerking verloopt binnen een team.

     
 

SPORTMASSAGE 

sportmassage voor paarden en pony's. Verbetering van prestaties, preventieve verzorging, ondersteunend bij langdurige (pees) blessures.

     
 

WORKSHOPS, MINICURSUSSEN & MEER

Voor mensen met paarden die hun kennis en kunde willen vergroten

     
 

GROEPSTRAINING

Word mentaal (en fysiek) sterker, voel je meer zelfverzekerd, leer daadkrachtig en duidelijk te zijn in wat je wilt én wat je niet wilt.


‘Word als een rots zo sterk, als water zo krachtig en onbreekbaar’

"Gemengde groepstrainingen  om steviger in je schoenen te staan, grenzen aan te geven en leren respectvol omgaan met anderen”

Deze combinatie training is gebaseerd op de Rots- en water methode i.c.m. paardencoaching  en is bedoeld om  tieners en jongeren ondersteunen en te begeleiden bij het ontwikkelen van bepaalde vaardigheden.  De doelen worden voorafgaand aan de training door elke deelnemer met behulp van de coach geformuleerd.
 Zo werk je gezamenlijk aan je eigen doelen  met behulp van de paarden. Het werken met de paarden maakt het zo effectief omdat paarden op een natuurlijke manier laten voelen aan jongeren waar het om draait in het leven. Een paard van 600 kg kun je niet negeren, daar doe je iets mee. Effectief communiceren doe je vooral door bewust te worden wat je uitstraalt met je lichaamshouding. Paarden zijn hier heel gevoelig voor. Wat je tijdens de training tussen de paarden leert, kun je dan ook toepassen in je gewone leven.

Thema’s van de trainingen zijn:
  • Respect krijgen en geven
  • Verantwoordelijkheid nemen en krijgen
  • Sociale- en communicatieve vaardigheden verder ontwikkelen
  • Omgaan met grenzen van jezelf en anderen
  • Weten waar je trots op bent, wat dierbaar voor je is en hier bewust  mee om kunnen gaan
  • Het maken van keuzes en het overzien van de mogelijke consequenties van die keuzes.