INDIVIDUELE COACHING 

Effectieve en ervaringsgerichte coaching, voor iedereen van 14 jaar en ouder met of zonder ervaring met paarden.

     
 

THERAPIE

Equilinq’s therapie  is persoonlijke begeleiding binnen een afgebakend traject. Werken aan persoonkijke leerdoelen, leren omgaan met beperkingen, en focussen op mogelijkheden met ondersteuning van de paarden.

     
 

GROEPSTRAININGEN

Unieke weerbaarheids- en sociale vaardigheidstrainingen voor jongeren, waarbij de rots&watermethodiek gecombineerd wordt met paardencoaching

     
 

TEAMBUILDING

Groepscoaching met behulp van paarden en is effectief om op een actieve manier te ontdekken hoe de communicatie en samenwerking verloopt binnen een team.

     
 

SPORTMASSAGE 

sportmassage voor paarden en pony's. Verbetering van prestaties, preventieve verzorging, ondersteunend bij langdurige (pees) blessures.

     
 

WORKSHOPS, MINICURSUSSEN & MEER

Voor mensen met paarden die hun kennis en kunde willen vergroten

     

Equilinq's team

‘horses can’t talk but they speak if you listen’

 

Mijn hinnikende co-trainers/coaches

Equilinq’s activiteiten  staan allemaal in het teken van de paarden. Voor de coaching trajecten , trainingen en teambuildingsactiviteiten staan het team mijn hinnikende co-trainers/coaches voor je klaar.

“Mag ik aan je voorstellen Maximus, Macho en Elba!”

Maximus

Maximus(2010) is een minishetlander ruin , die dan weer bruin, dan weer wit van vachtkleur is. Al op 2 jarige leeftijd maakte Maximus, toen nog Mark geheten, zijn debuut bij de toen net gestarte Equilinq in 2012. Ondanks dat Maximus klein van stuk is, doet hij zijn naam eer aan. Met opvallend grootse daden weet hij mensen te raken.


Macho

Macho (2011) is een  appaloossa ruin (waar overigens geen vlekje of stipje in de vacht te bekennen is.) die met zijn jonge leeftijd al zeer (levens)wijs genoemd mag worden.
Macho doet precies wat nodig is. Niets meer en  niets minder. Als je kennis met hem hebt gemaakt dan weet je precies wat ik daarmee bedoel.


Elba

De jongste van het team en de enige dame in het gezelschap is Elba (2013).
Met haar zeer aparte uiterlijk en jeugdige nieuwsgierigheid, zorgt zij voor leven in de brouwerij. Ze is erg slim en houdt van veel aandacht. Elba is gewoon een jeugdig paard dat heel onbevangen en eerlijk is.