INDIVIDUELE COACHING 

Effectieve en ervaringsgerichte coaching, voor iedereen van 14 jaar en ouder met of zonder ervaring met paarden.

     
 

THERAPIE

Equilinq’s therapie  is persoonlijke begeleiding binnen een afgebakend traject. Werken aan persoonkijke leerdoelen, leren omgaan met beperkingen, en focussen op mogelijkheden met ondersteuning van de paarden.

     
 

GROEPSTRAININGEN

Unieke weerbaarheids- en sociale vaardigheidstrainingen voor jongeren, waarbij de rots&watermethodiek gecombineerd wordt met paardencoaching

     
 

TEAMBUILDING

Groepscoaching met behulp van paarden en is effectief om op een actieve manier te ontdekken hoe de communicatie en samenwerking verloopt binnen een team.

     
 

SPORTMASSAGE 

sportmassage voor paarden en pony's. Verbetering van prestaties, preventieve verzorging, ondersteunend bij langdurige (pees) blessures.

     
 

WORKSHOPS, MINICURSUSSEN & MEER

Voor mensen met paarden die hun kennis en kunde willen vergroten

     

PARTNERS

‘when people say ‘its just a horse’, they just don’t understand’

 

 

Samenwerking met andere trainers/coaches

Voor de groepstrainingen en teambuilding werkt Equilinq samen met professionele trainers en coaches. Equilinq staat voor verbinding tussen mens en paard, verbinding met jezelf en verbinding met anderen.  Kwaliteit en kennis staan hoog in het vaandel, want wij willen dat je het beste uit jezelf haalt, dus geven wij je het beste!
Wij trainen en begeleiden een brede doelgroep; van management teams tot kwetsbare meiden. Kijk bij ons aanbod en doelgroepen voor meer informatie.

  • Groepscoaching voor kwetsbare meiden in samenwerking met de deskundige begeleiders van Stichting Stoploverboys.nu. Geschikt voor onzekere en kwetsbare meiden, ook meiden die sociaal onwenselijk gedrag vertonen (compensatie gedrag; rebels, grote mond, agressie etc.) hebben baat bij deze training.

  • Weerbaarheidstraining en workshop voor kinderen tussen 8-14 jaar worden gegeven met Brenda Mes van 2tangocoaching.
    Speciaal geschikt voor kinderen die moeten leren steviger in hu schoenen te staan, of klassen/groepen waar de omgang met elkaar verbetering behoeft.

  • Opleiding sportmassage voor paarden en meer interessante workshops vind je op www.massagehippique.nl. Equilinq werkt nauw samen met Massage Hippique waarin gezondheid en welzijn van mens en paard, hand in hoef gaan. 

  • Diverse workshops voor ruiters en paardenliefhebbers in samenwerking met docente Miranda van de Schuur - Paardenplezier. Vergroot je kennis, leer meer over je paard om zo het beste uit jullie beiden te halen