INDIVIDUELE COACHING 

Effectieve en ervaringsgerichte coaching, voor iedereen van 14 jaar en ouder met of zonder ervaring met paarden.

     
 

THERAPIE

Equilinq’s therapie  is persoonlijke begeleiding binnen een afgebakend traject. Werken aan persoonkijke leerdoelen, leren omgaan met beperkingen, en focussen op mogelijkheden met ondersteuning van de paarden.

     
 

GROEPSTRAININGEN

Unieke weerbaarheids- en sociale vaardigheidstrainingen voor jongeren, waarbij de rots&watermethodiek gecombineerd wordt met paardencoaching

     
 

TEAMBUILDING

Groepscoaching met behulp van paarden en is effectief om op een actieve manier te ontdekken hoe de communicatie en samenwerking verloopt binnen een team.

     
 

SPORTMASSAGE 

sportmassage voor paarden en pony's. Verbetering van prestaties, preventieve verzorging, ondersteunend bij langdurige (pees) blessures.

     
 

WORKSHOPS, MINICURSUSSEN & MEER

Voor mensen met paarden die hun kennis en kunde willen vergroten

     

 BEDRIJVEN

 

Teambuilding en teamontwikkeling met behulp van paarden is effectief om op een actieve en ludieke manier te ontdekken hoe de communicatie en samenwerking verloopt binnen een team. Ook leiderschap, ontplooiïngen van talent en ieders aandeel in de groep wordt effectief inzichtelijk gemaakt. Er wordt met de groep activiteiten uitgevoerd waarbij een of meerdere paarden betrokken zijn. Er wordt letterlijk en figuurlijk met beide benen op de grond gewerkt, dus er word niet op het paard gezeten of gereden. Kennis van paarden is absoluut niet noodzakelijk. Ook mensen met angst voor paarden kunnen meedoen aan deze activiteiten. De coach stuurt de activiteit, en bewaakt het proces en waarborgt de veiligheid van mens en paard.