INDIVIDUELE COACHING 

Effectieve en ervaringsgerichte coaching, voor iedereen van 14 jaar en ouder met of zonder ervaring met paarden.

     
 

THERAPIE

Equilinq’s therapie  is persoonlijke begeleiding binnen een afgebakend traject. Werken aan persoonkijke leerdoelen, leren omgaan met beperkingen, en focussen op mogelijkheden met ondersteuning van de paarden.

     
 

GROEPSTRAININGEN

Unieke weerbaarheids- en sociale vaardigheidstrainingen voor jongeren, waarbij de rots&watermethodiek gecombineerd wordt met paardencoaching

     
 

TEAMBUILDING

Groepscoaching met behulp van paarden en is effectief om op een actieve manier te ontdekken hoe de communicatie en samenwerking verloopt binnen een team.

     
 

SPORTMASSAGE 

sportmassage voor paarden en pony's. Verbetering van prestaties, preventieve verzorging, ondersteunend bij langdurige (pees) blessures.

     
 

WORKSHOPS, MINICURSUSSEN & MEER

Voor mensen met paarden die hun kennis en kunde willen vergroten

     

EQUILINQ

‘people change when uncomfortable, people grow when challenged’

Met het starten van Equilinq in 2012 bied ik als coach, trainer en therapeut het beste van mijzelf aan. Met mijn kennis van paarden en ervaring met agogische hulpverlening aan mensen combineer ik verschillende ‘diensten en activiteiten’ met inzet van paarden ten behoeve van persoonlijke ontwikkeling en zelfinzicht.

Equilinq’s visie

Ik geloof dat paarden een bijzondere werking hebben op mensen. Ik ben overtuigd dat de kracht van paarden en hun verbinding met mensen bijzondere ervaringen opleveren. Ieder mens heeft het recht om vrij te zijn, dromen te vervullen en passie te creëren. Geluk en tevredenheid zijn het resultaat van zelfinzicht en de keuze om blijven te ontwikkelen. En ieder paard heeft recht op een gezond en gelukkig leven dat mogelijk wordt gemaakt door de zorg, kennis en liefde van mensen.

Equilinq’s missie

Mijn missie is om kinderen, jongeren én volwassenen kennis te laten maken met de ongelooflijke mooie en pure kracht van paarden. Dat zij (weer) het beste uit zichzelf kunnen halen, hun eigen kracht kunnen (her) vinden en na het volgen van Equilinq's coachings-, trainings- of therapie traject weer met plezier en positiviteit in het leven staan. Met mijn fantastische 3 paarden in een prachtige rustige omgeving midden in de natuur, faciliteer ik een unieke manier om te leren en te ervaren.

 “Ervaar je eigen kracht, benut je kwaliteit en krijg inzicht hoe dit in te zetten je leven.”