INDIVIDUELE COACHING 

Effectieve en ervaringsgerichte coaching, voor iedereen van 14 jaar en ouder met of zonder ervaring met paarden.

     
 

THERAPIE

Equilinq’s therapie  is persoonlijke begeleiding binnen een afgebakend traject. Werken aan persoonkijke leerdoelen, leren omgaan met beperkingen, en focussen op mogelijkheden met ondersteuning van de paarden.

     
 

GROEPSTRAININGEN

Unieke weerbaarheids- en sociale vaardigheidstrainingen voor jongeren, waarbij de rots&watermethodiek gecombineerd wordt met paardencoaching

     
 

TEAMBUILDING

Groepscoaching met behulp van paarden en is effectief om op een actieve manier te ontdekken hoe de communicatie en samenwerking verloopt binnen een team.

     
 

SPORTMASSAGE 

sportmassage voor paarden en pony's. Verbetering van prestaties, preventieve verzorging, ondersteunend bij langdurige (pees) blessures.

     
 

WORKSHOPS, MINICURSUSSEN & MEER

Voor mensen met paarden die hun kennis en kunde willen vergroten

     

VOORWAARDEN

                    

 

 

 

 

Equilinq's coaching, therapie en groepstrainingen worden gegevens de richtlijnen van de beroepsorganisatie KREAC. (Kwaliteitsregister voor Equine assisted coaches voor coaches die de opleiding hebben gevolgd bij Educatief centrum Keulseweg.

KREAC staat voor kwaliteit en professionaliteit van de aangesloten coaches en therapeuten, die volgens de ethische beroepscode werken; integer en met respect voor coachee/klant en paard.        

 Equilinq hanteert de voorwaarden zoals die volgens de Beroepsorganisatie KREAC worden voorgeschreven en gehanteerd.

Meer info http://www.kreac.nl/voorwaarden.html